Nieuw blog!

Welkom om mijn blog.
Voorgaande blogs zijn te lezen op: http://gisellavanhelteren.weblog.nl/
vrijdag 28 oktober 2011

Up-date Nanouk

Vandaag zijn we met Nanouk naar de orthopeed geweest in de buurt van Tilburg:

http://www.rashof.nl/Orthopedie/knie.html

We vertelden ons verhaal en overhandigde de röntgenfoto's die dinsdag zijn gemaakt. Hij begon al meteen met goed nieuws! Wij hadden meegekregen dat de rechterheup minder ver in de kom zat dan de linker heup. Hij vond dat te verwaarlozen en voegde eraantoe: "Als de heupen van alle herders zo in de kom zouden zitten, zouden wij hier heel blij zijn!". Nou dat was in ieder geval al goed om te horen.
Verder vond hij de speling op de knieën wel meevallen, waardoor hij eigenlijk wel zeker wist dat de kruisbanden niet helemaal afgescheurd zijn, maar ze zijn weldegenlijk flink beschadigd. Het is dus wel uitkijken geblazen, want ze kunnen dus alsnog elk moment afscheuren. Beide knieën, maar vooral de rechter voelen wat warm aan en ze lijken dus ontstoken. Verder vond hij dat Nanouk goed gespierd was en ook dat ze ondanks de last aan haar knieën toch aardig goed loopt.

We gingen met het volgende plan naar huis; Vier weken rust, dwz niet spelen met vriendjes, niet rennen en maar korte stukjes rustig wandelen. Daarnaast heeft ze een ontstekingsremmer meegekregen. Over vier weken moeten we weer even bellen over hoe het is gegaan.

Misschien hoeft ze dus helemaal niet geöpereerd te worden en valt het allemaal reuze mee. Om dat te vieren hebben we een lekkere, rustige, korte wandeling gemaakt in de Ijzeren man in Vught. Wat een mooi gebied is dat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten